section-taxi-services-taxibedrijf-qtaxigent-theme-colors-pro-2023

Onze Taxi diensten

TAXI GENT

Q TAXI GENT

Q Taxi Gent staat steeds voor je klaar dag en nacht om u snel, comfortabel, veilig en goedkoop te vervoeren naar uw bestemming van voorkeur. Q Taxi Gent werkt alleen met relatief nieuwe voertuigen en bekwame veilige chauffeurs

TAXI GENT

AIRPORT TAXI

Q Taxi Gent is gespecialiseerd in het vervoer van u als reiziger van – en naar het vliegveld dat uw hebt gekozen. Met onze ervaren chauffeurs en veilige wagens bent u bij ons op het juiste adres. Dagelijks rijden onze chauffeurs naar het vliegveld van u voorkeur. Op u verzoek rijden we natuurlijk ook naar luchthavens in Belgie, de Benelux en Buitenland.

TAXI GENT

HOTEL SERVICE

Q Taxi Gent is gespecialiseerd in het vervoer naar uw hotel van bestemming in de Benelux, het buitenland. Ook is het de mogelijkheid dat we u lokaal vervoeren in Belgie naar het betreffende hotel. Wij komen stipt op tijd voor het hotel en brengen u veilig, comfortabel en met een vaste prijs naar uw bestemming van voorkeur

TAXI GENT

GROEPSVERVOER

Onze taxidienst Q Taxi Gent ken geen enkele limiet van het aantal personen. We voorzien taxi busjes van maximum 8 personen om uw naar uw voorkeurbestemming te vervoeren. We kunnen uw vervoeren naar speciale evenementen, bedrijfsuitjes, uitgaansgelegenheden, festivals… Het enige wat u hoeft enkel te doen is een email sturen of ons contacteren of appen met de nodige informatie. Wij regelen voor u het vervoer en brengen uw naar je bestemming veilig, snel en comfortabel.

TAXI GENT

KOERIERSDIENST

Q Taxi Gent heeft geen limiet van enkel maar personen dat we vervoeren. Wij doen ook als uw bagage, pakketten, brieven en andere goederen klein of groot. Uw goederen worden veilig vervoerd en we garanderen dat alles bij uw netjes terecht komt naar uw bestemming van voorkeur.

TAXI GENT

TOERSISTENSERVICE

Gent is een toeristische stad met ongelofelijk veel evenementen, festivals, en bezienswaardigheden. Er is altijd iets wel te doen in de bruisende stad van Gent. Onze stad Gent heeft veel te bieden voor uw als toerist. Met onze Engels, Frans, Duits sprekende chauffeurs is het voor u veel makkelijker om te communiceren. Bij Q Taxi Gent kunt u onze wagens en chauffeurs per uur of per dag inhuren. Q Taxi Gent brengt uw ook naar uw bestemming van voorkeur. Eventjes bellen of mailtje en we staan 10 minuten voor u deur.

Q taxi Gent onderscheid zich

Iedere afspraak wordt nagekomen
eenheid
duidelijkheid
eerlijkheid
klantgerichtheid
gastvrijheid
u weet vooraf wat je steeds betaald
qtaxigent-taxi-gent-onze-unieke-punten
Call Now Button