Skip to content

Over Ons

Taxibedrijf – Q Taxi Gent

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbaar taxi bedrijf dan bent u bij Taxibedrijf Q Taxi Gent op het perfecte adres.

Wanneer u bij Taxibedrijf Q Taxi Gent een taxirit reserveert bent u verzekerd van een veilige, comfortabele taxi tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

De taxi’s die wij gebruiken zijn van een recent zijn modern, uitstekend onderhouden en voorzien van alle comfort dat de klant maar kan wensen als navigatie, airconditioning, extra beenruimte, lederen bekleding, WIFI.

De chauffeurs van taxibedrijf Q Taxi Gent brengen u comfortabel naar uw bestemming die uw hebt besproken met ons

qtaxi-gent-klant-vraagt-hoeveel-kost-de-taxi
qtaxi-gent-snelle-reservatie-klant-naar-zaventem

Waarom kiezen voor Q Taxi Gent

De vloot

Q taxi Gent beschikt over een moderne en diverse vllot van voertuigen. Deze omvatten personenauto’s, minibussen. Dit maakt het bedrijf  geschikt voor zowel personen als groepstransport

Professionalisme

Q Taxi Gent staat bekend om zijn ervaren  en sympathieke chauffeurs, die altijd stipt op tijd aankomen en uw op een comfortabele en doeltreffende manier naar uw bestemming te brengen.

Flexibiliteit

Q Taxi Gent biedt zijn services aan 24/7  per week  zodat uw altijd op een taxi kunt rekenen , ongeacht het tijdstip van de dag of de week.

Forfaitaire Prijzen

Q Taxi Gent biedt concurrerende en transparante prijzen voor ons diensten. Ons bedrijf hanteert geen verborgen kosten zodat uw nooit voor verassingen staat.  Uw vindt alles  op de website of je kan ons bellen of whatsapp voor meer prijs informatie.

Betalingsopties

Q Taxi Gent accepteert verschillende betaalmogelijkheden, waaronder contant geld, creditcard, debitcard en contactloos betalingen. Dit maakt het voor uw gemakkelijk als klant om de taxiservices van het bedrijf te betalen.

Hoe contact met ons nemen

Het taxibedrijf Q Taxi Gent staat heel bekend om zijn directe en snelle respons  en betrouwbare, veilige service. We doen er alles aan om uw als klant heel tevreden te stellen.

Plant uw een zakenreis, een gezinsuitstap of een avondje uit, Q Taxi Gent zorgt ervoor dat u comfortabel, veilig en zorgeloos op uw bestemming aankomt.

Neem contact met ons op als u vragen of speciale verzoeken heeft. Je kan contact opnemen 24/7 op nummer 32 496298888 Uw kan terecht voor al je vragen, reserveringen en andere verzoeken.

U kunt ook ons mailen via info@qtaxigent.be of uw taxi rit online reserveren via ons online formulier

q-taxi-gent-contact-mobile-email-whatsapp

Wat klanten over ons vertellen

SCHRIJF JE IN VOOR PROMOTIES

BEZOEKTIJDEN

24/24 op 7/7

QUICK LINKS

Algemene verkoopsvoorwaarden

Waar vind je ons

Call Now Button